1 100 Ft-tól/fő - Újdonságokkal nyitott a RepTár!
Érvényes: 2021.05.22 - 2022.01.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Magyarország legnagyobb repülőmúzeuma, a szolnoki RepTár nem csupán egy katonai repülőgép emlékpark, hanem egy remekül átgondolt, európai színvonalú tematikus élménypark rengeteg szórakozási lehetőséggel. Számtalan interaktív eszköz, 4D mozi, szimulátor kínál különleges élményt nemcsak a repülés fanatikusainak, hanem akár kisgyerekes családoknak is.

Az Év Turisztikai Attrakciója 2016-ban címmel büszkélkedő RepTár Szolnoki Repülőmúzeum hatvanezer négyzetméteren mutatja be a interaktív eszközökkel a magyar repüléstörténetet. Különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló kiállítóhely. A kiállított eszközök mellett kézzel fogható repülési élményt kínál a MiG-29 szimulátorpark. A 18 férőhelyes 4D Mozi 360 fokos körbetekintést biztosító VR szemüvegekkel fokozza az élményt, ahol ejtőernyős és repülős filmeket tekinthetnek meg a látogatók. Népszerű az erőt és állóképességet próbára tevő katonai akadálypálya és a hangár melletti szabadtéri tematikus játszótér. A múzeum igazi emlékpark, családi szórakozást kínáló élménypark is egyben. Az Indóház földszintjén étterem és kávézó fogadja az elpilledt látogatókat.

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60 000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. A múzeum több, mint egy nagy repülőgép emlékpark. Az itt található nyugdíjazott és restaurált gépek mellett ugyanis megannyi interaktív eszköz kínál különleges élményt a látogatóknak. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.

A kiállított repülő szerkezeteken túl – melyek közül többnek a botkormánya mögé is beülhetünk – megannyi érdekesség várja a látogatót: hajtóművek, légvédelmi eszközök, különböző relikviák segítenek megismerni a magyar repülés történetét. A haditechnika iránt érdeklődők örömére minden repülőgép, helikopter részletes specifikációval kerül bemutatásra. Akiket az adatok kevésbé kötnek le, azok számára interaktív- és elektronikai eszközök teszik élvezetessé a múzeumi sétát. A gyerekeket játszótér, a felfrissülni vágyókat kávézó, a kalandorszívűeket pedig akadálypálya várja.

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum meglátogatása egy teljes napot felölelő, gazdag program családoknak és baráti társaságoknak is. A RepTárban különböző élményelemek kipróbálására nyílik lehetőséged. 

2021. május 11-én ismét megnyitotta kapuit a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum, a fél éves zárvatartást követően meglepetésekben és újdonságokban bővelkedve várja látogatóit. 

Ízelítő az újdonságokból:

RepTár Go –  Gurulj be Szolnokra a RepTárból 

A múzeum élménytára elektromos rollerbérlési lehetőséggel bővült. A RepTár Go egy olyan egyedülálló közlekedési módot kínál a RepTár látogatói számára, mellyel  könnyedén, gyorsan és felszabadultan ismerhetik meg Szolnokot.

 

Nyári nyitvatartás: 2021. március 2.- 2021. november 1.:
Kedd-Vasárnap: 10-18 óráig
Pénztár zárás: 17:30
Hétfő: ZÁRVA

Pünkösdi nyitvatartás:

Vasárnap, 2021.05.23-án a múzeum 10-től 18 óráig fogadja látogatóit, 
​hétfőn, 2021.05.24-én a múzeum zárva tart!  

Téli nyitvatartás 2021. március 1. előtt és 2021. november 2. - december 31.:
Kedd-Vasárnap: 9-17 óráig
Pénztár zárás: 16:30
Hétfő: ZÁRVA

További részletekért kérjük, látogasson el a Reptár weboldalára! 

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen vehet részt a kalandozáson.   

   HungaryCard felmutatására 20%, két alkalommal pedig 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegyből árából 1 fő részére.  

A 64428 kuponkód segítségével  

 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

  

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>      

 

  

 További információk a kártyáról

 

 

Hungary Card

Eger és környéke Hungary Carddal

172 060 Ft-tól/2 fő/3 éjszaka
Hungary Card

Tematikus séták a budai Várnegyedben!

2 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Kirándulás Krisna-völgybe

1 690 Ft-tól/fő
Hungary Card

Edelényi kastélysziget

1 250 Ft-tól/fő
Hungary Card

Az élményhez HAJÓ visz!

1 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Ökoturisztikai élmények Tamásiban

1 250 Ft-tól/fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×