5 500 Ft/fő - Halloween az Állatkertben 2021.
Érvényes: 2021.10.29
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Október 29-én pénteken, este 6-tól éjjel 11 óráig különleges halloweeni programokkal várjuk az érdeklődőket az Állatkertben. Boszorkánykonyha, bátorságpróba, tüzes produkciók és rémisztő állatok!

Két nappal a tulajdonképpeni halloween, azaz mindenszentek előestéje előtt, október 29-én pénteken este tartjuk meg az idei állatkerti halloweent. Azért akkor, hogy mert aki aznap este sokáig fennmarad, annak még ott az egész hétvége, hogy kipihenje magát.Nap közben az Állatkert a szokásos rend szerint működik, majd este bezár, 18 órakor pedig újra kinyit, már az állatkerti halloweenre érkező látogatók előtt. A 11 óráig tartó különleges hangulatú eseményen tűzzsonglőrökkel, tűztánccal és más tüzes produkciókkal, remek szelfi-, illetve fotótémát kínáló halloweeni installációval, családi tökfaragással, kézműveskedéssel, bátorságpróbával, rémmesékkel, boszorkányos arcfestéssel, boszorkánykonyhával, mécsesek ösvényével és vurstlival várjuk az érdeklődőket, és az is kiderül, hogy miért tartanak egyes állatokat rémisztőnek, vagy hogy a régi idők embere miért hozott bizonyos állatokat összefüggésbe a szellemekkel, vagy éppen a boszorkányokkal.

A jelmezben, arcfestéssel vagy töklámpással érkező 14 éven aluli gyermekek jelképes árú, 200 forintos jeggyel léphetnek be, mindenki másnak 5500 forint lesz a belépőjegy.
Az állatkerti halloweenkor elsősorban a meghirdetett programokkal készülünk, tehát nem arról van szó, hogy az Állatkert szokásos látnivalóit mutatjuk be a szokásostól eltérő, esti időpontban. Egyes állatok, akiket nappal zavartalanul megcsodálhatunk, ilyenkor nem is biztos, hogy látszanak, mert visszahúzódnak pihenni. Emellett, bár a tájékozódást segítő, illetve a programokhoz szükséges hangulatos világításról gondoskodunk, természetesen nem lehet számítani a nappali fény teljeskörű pótlására, mint egy beltéri helyszínen. Azoknak, akik a bemutatott állatokat és növényeket mind meg szeretnék csodálni, inkább a nappali látogatást javasoljuk. Aki azonban kedve van egy egyedülálló hangulatú halloweeni estéhez egy különleges helyszínen, azt arra bíztatjuk, hogy jöjjön el hozzánk és tartson velünk mindenszentek elősetéjén!

További tudnivalók: - Az esti rendezvényre a nappali belépőjegyek, illetve a különféle állatkerti bérletek nem érvényesek.- A programok a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően látogathatók, különös tekintettel a rendezvény napján aktuális járványügyi szabályokra.- A programokon hang- és fényeffektusokat használunk.- Az Állatkert bizonyos részei biztonsági és állatvédelmi okokból az esti rendezvényen lezárásra kerülnek, megértésüket köszönjük.- Az Állatkert területén őrizetlenül hagyott tárgyakért, illetve a vendégeink által maguknál tartott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget.- A programok meghirdetése, közzététele során a legnagyobb körültekintéssel járunk el, de előfordulhatnak kisebb változások a meghirdetett eseményekhez képest, ezért a programváltozás jogát fenntartjuk.

 

További részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×