2 300 Ft-tól/fő - Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!
Érvényes: 2022.09.17 - 2024.12.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A hűvösebb időjárás beköszöntével sem kell lemondanunk a fürdőzés élvezetéről. Termálfürdőnk a hét minden napján 9-től este 8 óráig nyitva áll a felfrissülni vágyók előtt. 

A termálkert, illetve a termálfürdő medencéi egész éven át pihentető kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A 38°-os gyógyvizes ülőmedence mozgás szervi és reumás panaszok enyhítésére alkalmas. A 34°-os élmény és ülőmedence nyakmasszázs, víz alatti hátmasszázs és gejzír elemeivel járul hozzá vendégeink felfrissüléséhez. Az élményelemekkel felszerelt kiúszó medence minden évszakban várja a szabadtéri fürdőzés szerelmeseit. 

A Pápai Várkertfürdő 2003- ban nyitotta meg kapuit a nagy közönség elött. 2007-ben a medencék vízellátásáról gondoskodó kút gyógyvíz minősítést kapott, 2008-ban pedig már Pápa Gyógy- és Termál fürdőként üzemel. 2011-ben új strand medencékkel és gyógyászati épülettel bővült. 2020 óta pedig miniHotel néven egy szálloda is üzemel a fürdő területén.
A várkertfürdő uszodájával, gyógyászatával, termál kertjével, strandjával, fallabda pályájával, wellness, illetve szauna részlegével, valamint egyéb vendéglátó és szálláhely szolgáltatásával egész éven át várja az ide látogatókat. A fürdő maga 18 medencével, 7 csúszdával és 4 gyermek csúszdával gondoskodik a felejthetetlen élményekről.
A termálkert, illetve a termálfürdő medencéi egész éven át pihentető kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A 38°-os gyógyvizes ülőmedence mozgás szervi és reumás panaszok enyhítésére alkalmas. A 34°-os élmény és ülőmedence nyakmasszázs, víz alatti hátmasszázs és gejzír elemeivel járul hozzá vendégeink felfrissüléséhez. Az élményelemekkel felszerelt kiúszó medence minden évszakban várja a szabadtéri fürdőzés szerelmeseit. Az aktív korosztály kedvence a fekete lyuk csúszda, míg a legkisebbek a csúszdával felszerelt gyermekpancsolóban élvezhetik önfeledten a fürdőzést.

Uszodánkban az úszás szerelmeseinek lehetőséget biztosítunk egy 25 méteres 6 pályás feszített víztükrű 26-28°C sportmedencét. A mellette lévő tanmedence nem csak úszásoktatásra de gyermekekre egy kis csúszdázással egybekötőt játékra is alkalmas. A legkisebbek számára pedig a gyermekpancsolót ajánljuk. Az uszoda épületében található Kondi terem teljes felszereltségével várja a sportolni vágyókat ezen felül időpont egyeztetésé után a fallabda pályánk is bérelhető.

A legkisebbeket gyermekmedencéink, a nagyobbakat melegvizes ülőmedence, élménymedence sodrófolyosóval, élményelemekkel és sportmedence ugrótoronnyal csábítja az aktív kikapcsolódásra. A medencék mellett különböző nagyságú csúszdák, homokos sportpályák, napozósziget és játszótér teszik a strand kínálatát teljessé. A Vízibárunkban hűsítő italokkal és finom ételekkel várjuk vendégeinket.

A reumatológiai és fizioterápiás mellett mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés is megtalálható. Különlegességük, hogy a vízben végzett kezelések a „Pápai gyógyvíz”-ben történnek, amely az ország 8 legjobb gyógyvize között szerepel. A nátrium-hidrogénkarbonátos víz a mozgásszervi és reumatikus megbetegedésében szenvedők gyógyulását szolgálja. Szolgáltatásaink: gyógymasszázs, gyógytorna (tornatermi és vizi), víz alatti vízsugármasszázs, súlyfürdő fizikoterápia (ultrahang, parafangó pakolás, lézerterápia, galván kezelés), mágneses kezelés, lökéshullám terápia.

Helyszín:

Pápai Várkertfürdő

8500 Pápa, Várkert út 5.

 

További információért látogasson az Pápai Várkertfürdő weboldalára! 

HungaryCard kártyával kedvezményesen válthatja meg a belépőjegyét.

HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>     

  

 

 További információk a kártyáról

 

 

Hungary Card

Eger és környéke Hungary Carddal

172 060 Ft-tól/2 fő/3 éjszaka
Hungary Card

Tematikus séták a budai Várnegyedben!

2 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Kirándulás Krisna-völgybe

1 690 Ft-tól/fő
Hungary Card

Edelényi kastélysziget

1 250 Ft-tól/fő
Hungary Card

Az élményhez HAJÓ visz!

1 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Ökoturisztikai élmények Tamásiban

1 250 Ft-tól/fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Kérdése van? Visszahívjuk!×