32 100 Ft-tól/fő - Michael Bublé ismét Budapesten!
Érvényes: 2023.02.08
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre, elhozva szenzációs showját 2023. február 8-án az MVM Dome-ba!

Michael Bublé, a többszörös Grammy-, és Juno-díjas művész küldetést vállalt, amikor majdnem két évtizede aláírta lemezszerződését a Reprise Records-szal.  A mai napig ezt az utat folytatja, ha lehet, még nagyobb szenvedéllyel. Fogadalmat tett, elsőként, hogy nem csupán életben tartja a nagy klasszikus amerikai dalok lángját – és nem is csak új életet lehel beléjük –, hanem egyedi stílusát, hangjának erejét és a dalok iránti szeretetét is beleteszi ezekbe az időtlen slágerekbe. Másodszor, hogy listavezető popslágereket fog írni, amelyek önmagukban is klasszikussá válnak. És harmadszorra – ami számára a legfontosabb -, hogy mindezen zenéket összerakja élő koncertre, és elvigye vele a közönséget egy különleges utazásra, hogy egy olyan estét adjon nekik, amelyet soha nem felejtenek el. 

A színpadon minden alkalommal kiénekli a lelkét, szerenádot ad gyönyörű szerelmes dalokkal, megnevettetti - megríkatja közönségét, táncol és tömegeket bűvöl el a világ arénáiban és stadionjaiban. Azt akarta, hogy a műsorai legendássá váljanak.

Nyilvánvaló, hogy mindez sikerült neki, még saját legmerészebb álmait is túlszárnyalva. A többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer/emberbarát hivatalosan is globális jelenséggé vált, és semmi jelét nem mutatja a lassításnak, amiről a rajongók is megbizonyosodhatnak új turnéján.

 

Jegyvásárlás>

Kérdése van? Visszahívjuk!×